Zlín - Liberec 2: 0, noul jucător a trimis un favorit de pe cupă

31/05/2018

La începutul toamnei, noul venit din Zlín se lansează. Prima jumătate a concursului se va încheia în chiar mai bine la mijlocul mesei în primăvara și nu ar avea o problemă cu economie.

Pe de altă parte Liberec Liga a patra oară în ultimele șase jocuri și a pierdut pentru scorul mai rău a scăzut la locul al cincilea în spatele Slavia. În prezent, nu este în măsură să garanteze progresul Cupei Europene. În Zlin cu forța a început în grupul combinat, de exemplu, fără a rănit Pavelka Sural.

"Zlin a fost superioară în toți parametrii, și pe bună dreptate în mod clar câștigat. Nu am reușit să amenințăm obiectivul. Nu putem evalua performanța noastră deoarece nu a existat niciunul.A fost, probabil, cea mai proasta performanta echipei în ultima mea cinci ani de coaching, "minte antrenor Liberec Henry Trpišovský.

Zlín mizat pe o abordare ofensivă cu mingea nakopávanými și contraatacuri rapide. În trimestrul de deschidere de oră a menținut o poziție dominantă teritorială care nu aveau finisaj. Pentru prima dată zguduiti minutul 24 o centrare de pe partea dreapta Vukadinović nu ajunge la Kores singur.

Liberec a încercat o piesă de teatru combinație la mijlocul terenului, dar concedierea a fost limitate. Pentru întreaga jumătate de deschidere serios portarul Sfânt nu a verificat.

Înainte Rabušic a rămas la punctul de atac împotriva casei singur și zadákům nu este adoptat. Numai în 26minute, lovitura sa de cap lipsit de putere și o mai mare ușurință împușcat goale distruse.

Activitatea de joc fotbaliștilor interne valorifica în minutul 29. La mijloc a fondat Živulič o acțiune rapidă, care a trimis pe partea dreapta pentru a scăpa Vukadinović. După inima lui cap Kores Koubek depășit portar.

Chiar și după schimbarea părți au acționat de la fotbaliști Zlín în mod activ. În minutul 52, după o lovitură de colț a fost Poznar rămas singur împotriva Koubek, care neprostřelil. Mingea a sărit în picioare alături de un alt Janick, care este, de asemenea, o rețea neprotlačil.

Liberec a căzut treptat în pas, într-o încercare de a strânge scorul a deschis jocul. Combinatia sa pedepsit greșelile din Zlín contraatacuri fulger fotbaliști. Lovitura lui Koreis după ceasul de joc era suficient pentru a lovi cu piciorul pe Koubek.Trei minute mai târziu, după ce a scăpat la apărarea adversă Železník treci Poznar ca lovitura sa de barele portii adăugat un al doilea obiectiv.

După 69 de minute, Liberec portarul ar putea lovi doar Poznarovu un alt împușcat.

Liberec el sa trezit în ultimul trimestru al anului, dar nu a reușit să inverseze rezultatul, în ciuda dominației teritoriale. Portarul neizolat ar putea dispune de toate rachete și scavenge sezonul al patrulea zero,

Zlin antrenor Bohumil Panik apoi evaluate:. "Am știut că merge deja se oprește încheierea de toamnă Liberec. Am încercat să strângem și să nu subminăm jocul pe care îl controlează. Ne-a făcut multă putere atunci când alergăm de la o parte la alta.Am reușit să transformăm situația țintă, au fost periculoși în situații standard și am meritat să câștigăm. "