Washingtonul a început minunat, dar a pierdut din nou. De această dată în prelungire

11/06/2018

Seria se mută în sala lor. Cea mai buna echipa din baza statului de Aur a deschis seria cu o victorie Utah 106 94.

Encounter Boston - Washington transformat într-un duel personal mare gărzi de punct. O vizita John Wall a aratat 40 de puncte și 13 asistă, acasă Isaia Thomas contracarat cu 53 de puncte.

Thomas de fotografiere îmbunătățit record personal în playoff și maximul de club John Havlicek lipsește un punct. El a devenit doar cel de-al patrulea jucător al Celtics, care a încălcat limita de 50 de puncte în jocul de play-off. Nouă puncte și a decis extinderea.

În același timp, potrivit antrenorului Boston Brad Stevens, Thomas nu se simt bine înainte de joc, la toate.

"A fost o zi grea. Credeam că trebuie să-i curățe capul.Și nu numai că a făcut-o, dar a reușit să înscrie un al cincilea jucator din istoria Celtics peste 50 de puncte. Într-adevăr impresionant ", a spus Stevens pentru a aborda fundasul a carui sora mai mica, care o noapte înainte de începerea playoff a murit tragic, doar marți a sărbătorit a 23-a zi de naștere.

În plus, înainte de joc, Thomas sa așezat într-un scaun de ore dentistul care și-a reusit dintelui din față cu nervuri din primul său duel. "Odată ce ai ajuns în joc, băieți mi plin de energie și vom câștiga", a spus Thomas, cu o gura umflată.

Al Horford detașat Thomas 15 puncte și 12 recuperări, Avery Bradley și Jae Crowder conectate pentru 14 puncte și tânăr substitut Terry Rozier este adăugarea de 12 puncte.

Washington, din nou, mai devreme suficient de conducere sau de performanță spectaculoase punctul rapid paza John Wall.Partenerul său tradițional Bradley Beal, dar a marcat doar 14 puncte.

polonez Marcin Gortat pivot adăugat 14 puncte și 10 recuperări, Markieff Morris a avut grijă de 16 puncte, în timp ce ambele tulburat de un prejudiciu glezna. Și ambele au întâlnit în ultimele momente când vyfaulovali extensia.

Wizards a câștigat primul trimestru cu 13 puncte, atunci deficitul din Boston sa retras, dar în al treilea act din nou oaspeții au dus la 14 puncte. Și încă patru minute înainte de sfârșitul lui 87:75. Dar din ultimele 11 puncte, jucătorii din Boston au nouă.

"Au reușit să profite din plin de mediul de acasă, dar suntem minunați pentru fanii noștri pe tot parcursul anului", a declarat Scott Brooks, antrenor la Washington.Seria va continua in capitala, joi și duminică.

Golden State clasați anul trecut împotriva Utah nu ar pierde nici măcar o dată, și în mod continuu a trebuit să jednadvacetibodový plumb.

Victoria 106: 94 a contribuit cu 22 de puncte, Stephen Curry când a jucat doar 30 de minute. puncte de două cifre a marcat mai mult de patru membri ai de bază cinci Warriors: 17 Kevin Durant și Draymond verzi (înscriși și au opt recuperări și șase pase decisive) și 15 Klay Thompson și 10 Zaza Pačulija

Cel mai bun marcator a învins Rudy pivot francez. Gobert, cu 13 puncte, a depasit opt ​​bile. Gordon Hayward și Rodney Hood au dat 12 puncte și au experimentat cu Joe Johnson 11 puncte.