Slovacii vor merge la Campionatul Mondial cu 14 jucători de hochei din extraliga

11/06/2018

Antrenorul Zdeno Cíger nominalizat ca nouă jucători care pot debuta la un eveniment internațional major.

După omluvenkách toți jucătorii respondenții de hochei din NHL are încă speranța Cíger că, în cazul respingerii Edmonton a sosit puțin Bek Andrej topor.

Am vorbit cu el și era dispus să vină. Vom aștepta pentru el ", a citat directorul general al echipei Robert Švehla web slovac Asociația de hochei pe gheață. Oilers plumb în playoff-ul serie runda a 2-a Anaheim 2: 1 meciuri

Din Cehia Extraliga a ales Cíger echipei patru spartani - Beky Martin Gern, Juraj Mikus și atacantul Lukas Cingel și Andrej Kudrna.. Din cometa cometă Brno, Peter Trška și Forward Marcel Haščák se află în echipă.Pentru echipa finaliștii învinse Liberec nominalizat fundasul Adam Janosik, cu atacantul Mario Bližňák.

Doi reprezentant are Plzeň, în cazul în care Cíger a luat fundașul Peter Čerešňák și trimite mai departe cani Tomas, și Chomutov (portar Jan Laco și atacantul David Jumper). Echipa sunt portar Jaroslav Janus de înainte Vladimir Litvinov Dravecky de Trinec, care va căpitan.

Experiența Extraliga ceh au alți jucători. Julius Hudáček Portarul de la Örebro jucat din primul minut pentru Pardubice, fundasul Michael Ceaikovski de la Jekatěriburgu jucat pentru Sparta si atacantul James Suja pentru Cehă Budejovice și Hradec Kralove. Michel Miklík de la Jyvaskyla acest sezon donned scurt tricoul Kometa Brno.Sezonul viitor va juca în Hradec Kralove atacantul Tomas Zigo din Banska Bystrica.

Banii de la Cupa Mondială în urmă cu cinci ani, în conformitate cu antrenorul ceh, Vladimir Vůjtkem mai în vârstă obține Laco, Bližňák, fundașul Haščák Michal Sersen din Banska Bystrica și atacator Libor Hudáček din Örebro. Bližňák, de asemenea, ca singura experienta alegere din NHL, unde a jucat șase jocuri pentru Vancouver.

Debutul campionatului ar putea susține Ceaikovski, Gern, Trška, Edward SEDIVY cu atacantul lui James Sujoy de la Kosice și alte înainte Cingel, Kudrna , Zigo și Tomas Matousek din Banska Bystrica.În timpul ultimei tăiat impozit fundașul căzut Lukas Kozak de la Martin și transmite Patrik Lušňák Zvolen și Martin Bakos de Kunlun a KHL.

În curs de pregătire slovacii a jucat opt ​​meciuri în Euro Hockey Challenge. Introdusă în Odense Aalborg împotriva Danemarcei (2: 0 și 2: 0) în Trenčín și Žilina împotriva Elveției (1: 2 și 0: 3) și Košice Bratislava cu Finlanda (0: 3 și 3: 2) în Hamar, Norvegia (2: 0 și 3: 3).

pentru a intra în turneu în Slovacia sâmbătă la 16:15 împotriva Italiei. În alte dueluri din grupa A din Köln va juca cu Letonia, Danemarca, Germania interne, Rusia, Statele Unite și Suedia.