Kwiatkowski: Când Ștybar te trece, ești pe un roller coaster

31/05/2018

Pe malul lacului, sau ca localnicii numesc Zilvermeeru, a început al șaselea anual de caritate cursa-ciclo eco Boonen și prieteni. Tom Boonen însuși, organizatorul cursei, startul a fost doar poziția de pornire, doctorii lui după o scădere puternică într-o cursă etapă în Abu Dhabi nu încep să recomande. Acasă

"Eu nu am primit undă verde de la medici, astfel încât, din păcate, nu voi merge . Dar, în caz contrar recuperarea mea progresează mai bine decât mă așteptam. Nici măcar nu simt durere, doar la urechea stanga aud un pic mai rău. Și destul de des mă vibreaza acolo, care este destul de enervant ", a spus gazda.

În același timp, a asigurat fanii că el a fost încă nu deprecia.Are încă un spirit de luptă în el. "Nu vreau să se încheie fără o victorie, încă mai am suficient timp să se pregătească, pentru unii bicicliști nu au început deloc. Un Paris-Roubaix rămâne la cinci luni ", a amintit cursa lui favorit, pe care a castigat de patru ori.

rasa cyclocross Boonen și prietenii este unic în mai multe privințe.

Toți banii care sunt colectate, du-te la caritate.

Unde altundeva poți vedea directorul sportiv Etixxu Davide Bramatiho într-un duel cu Marcel Kittel în dunele de nisip?

Unde incepe cursa de ciclocros in stil Le Mans? Roțile sunt "parcate", odihnindu-se pe garduri din lemn. Concurenții sunt clasificați după cel care are umerii mai mari. Așteaptă.După o lovitură inele afară, începe să se deplasează greoi tretrách în nisip pentru mașinile lor

Slapstick și se bucură de toate

Această grabă pe cel mai rapid rapid nu se aplică unui biciclist -.. Zdenek Stybar. El a împușcat chiar și după ce începe o cafea poate da, pentru că numai cyclocross din cauza trecutului său începe să rămână.

În 2012 a fost câștigat de un minut și un an mai târziu, de asemenea, și a câștigat din nou. El nu câștigă de trei ori, a spus Boonen și a adăugat Stebar pentru încă 30 de secunde în acest an. El nu a câștigat. "Piesa din acest an a fost mult mai ușoară decât cei doi ani în urmă, iar câmpul de curse a fost mai mare, așa că sa înrăutățit. În plus, în pante erau plăci de fier, așa că am pierdut toate beneficiile.Mi-a fost destul de greu să închid golul, dar faptul că nu am câștigat nu este atât de important. Principalul câștigător al caritate ", a declarat ciclistul ceh.

Cu cuvintele de piese de performanță (non) nu sunt de acord trecut Michal Kwiatkowski. "Cred că a fost mai greu decât acum doi ani", a spus el și, în același timp, a aruncat arcul biciclistului ceh. "Când alergi prin Štybar, ești pe un roller coaster. Mă bucur că atât de mulți profesioniști a luat timp și a venit să sprijine această caritate ".

Pentru prima dată sa bucurat victoria čtyřiadvacetiletý belgian Sean de Bie de la stabil Loto-Soudal. Locul al doilea a fost pre-plătit Maarten Wynants de la LottoNL-Jumbo, care a terminat al doilea pentru a cincea oară la rând.Pieter Vanspeybrouck de la Topsport Vlaanderen a sosit pe lăzi.

"Acesta a fost probabil cel mai bun eveniment din acest an. Riderii au fost mai experimentați, totul a fost perfect organizat, vremea a ieșit și au venit mulți spectatori. Am ales destui bani și sperăm că ceva va veni chiar și seara la licitație. Voi veni cu o roată și câteva tricouri ", a spus câștigătorul de Bie. După cum a spus Zdeněk Štybar, rezultatele au fost secundare. Chiar și motocicliștii înșiși râdeau de impudența lor în timpul cursei.Văzând Marcel Kittel și Andre Greipel, un celebru sprinteri rutier la drum cyclocross bicicleta prin nisip, este de neuitat.

"Pentru mine personal, a fost a treia cursa cyclocross în viață, din a doua oară m-am dus la cyclocross bicicleta." câștigătorul celor opt etape ale Tour de France Kittel a râs la final. "A fost distractiv pentru noi si pentru fanii si mi-a placut foarte mult. În principal, dar am reușit să ridice pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cei care sunt în nevoie. "

În plus față de aceste două a fost începutul ar trebui să fie descoperirea sezonului Tiesj Benoot olandezul Nikki Terpstra, și Jurgen Van den Broeck și Marcel Sieberg de Lotto-Soudal. Boonen ar putea fi mulțumit de organizator. "Aș dori să le mulțumesc tuturor băieților pentru participarea la cursa.Unii dintre ei au trebuit să Cyclo-centrare biciclete niciodată nu a stat. "

Pentru Štybar a fost una dintre puținele curse ciclo-transversală în acest sezon. În același timp, a confirmat faptul că Campionatele Mondiale de la Zolder, Belgia orizont. "Pista locală este foarte tehnic, în cazul în care doriți să-l câștige, trebuie să se pregătească bine. Vreau să se concentreze asupra clasice de primăvară ", a spus douăzeci și nouă de biciclist.

În zilele următoare vor decide care alte rase cross-country vor merge, dar răcește așteptările exagerate ale fanilor. "Sunt sigur că nu voi lupta cu Van der Poel, NYSE sau Van Aert. Nu am fitness sau tehnică. La urma urmei, la Molo a fost prima cursa din coroana de anul trecut din Ardoia.Poate voi lupta undeva în jurul valorii de locul al cincilea, ci mai degrabă se încheie în al doilea zece ", a spus Stybar.

Ceva similar, dar campion mondial în cyclocross 2014 spune în fiecare an și nu ar surprinde dacă în acest an în curse alege să lupte pentru victorie. Fanii cehi nu ar fi cu siguranță în minte.