Francezii sunt luați din NHL în casa MS Bellemare, Roussel și Auvita

11/06/2018

Echipa este, de asemenea, un atacant Teddy Da Costa, care a jucat sezonul trecut în Liga Internațională pentru EBEL Znojmo. Acolo Sacha Treille din Rouen, un fost atacant Kladno și Sparta.

Bellemare are treizeci și două de sezon NHL și a treia, în trecut, a marcat în 82 de meciuri, opt puncte de la patru goluri si cat mai multe pase decisive. El are 34 de puncte (17 + 17) în total de 237 meciuri. În cinci dueluri playoff-ului a înregistrat o asistență.

cu cinci ani mai Roussel în acest an colectate în 60 de meciuri, 27 de puncte pentru 12 goluri și 15 pase decisive. În NHL, în cinci ani a jucat 340 de dueli și a marcat 124 de puncte (59 + 65).În 19 meciuri în lupta pentru Cupa Stanley, el a marcat două goluri și trei pase decisive.

douăzeci și șapte de Auvitu a fost de peste mări anul trecut de HIFK și New Jersey, a jucat 25 de meciuri în care a marcat două goluri și cât mai multe pase decisive . La o fermă din Albany în AHL în 29 dueluri a marcat 13 puncte și cinci Tref opt treceri.

Experiența NHL au de asemenea un portar Cristobal Huet de la Lausanne și transmite Stephane Da Costa, acum de la ȚSKA Moscova. În vârstă de patruzeci de ani, Huet a câștigat Cupa de la Chicago din 2010 și a capturat și NHL în Los Angeles, Montreal și Washington. După campionatul de acasă va încheia cariera bogată.Douăzeci și șapte de Stéphane Da Costa a început în 47 de dueluri pentru Ottawa a marcat 11 de puncte și șapte goluri și patru pase decisive.

Pe lângă Stéphanea Da Costa, de asemenea, a jucat în atacantul KHL Damien Fleury în Kunlun. Zece jucători care operează în competiția internă de top, patru în Elveția, trei în Ebel două în Danemarca și unul în Finlanda. Numai al doilea elvețian apărarea liga juca si atacantul Kévin Hecquefeuille Laurent Meunier la La Chaux-de-Fonds.

Francezii au jucat opt ​​jocuri în curs de pregătire în cadrul Euro Hockey Challenge și a câștigat patru, inclusiv unul în prelungiri. Ei au obtinut acasă în Amiens Cergy Elveția (3: 4 și 3: 2 alungire) la Chelyabinsk Rusia (1: 0 la OT.și 0: 6), la Riga, Letonia (1: 2 și 6: 4), și în Bordeaux cu Belarus (3: 1 și 1: 4).

Turneul intră acasă la Paris sâmbătă 20:15 împotriva Norvegiei și în alte meciuri B din grupa B, se întâlnesc în Finlanda, Elveția, Canada și Belarus. Duminică, 14, din 16:15 pentru a concura cu Republica Cehă și se măsoară în continuare forța cu Slovenia.