El este cel mai bun din extr, dar nu este la campionat. Îmi pare rău, zice Vondrka

11/06/2018

"Prin vot, trofeul este foarte specific. Când sunteți alesi de către jucătorii înșiși, este mai cinstit. Și eu sunt chiar mai mulțumit ", a spus Vondrka sentimentele lor.

Asta sa întâmplat după roman Červenka doilea jucător Chomutov care a câștigat prestigiosul trofeu. Ca căpitan a condus prima dată Severočechy din istoria clubului în semifinale de playoff. Cu zece goluri a fost cel mai bun marcator play-off.

mare formă și statutul jucătorilor de elită liga de top Cehia Cu toate acestea, el nu a reușit să participe la Cupa Mondială din acest an.

a apărut în prima că antrenorul echipei naționale Josef Jandač are un interes deosebit pentru atacator cu experiența Campionatului Mondial. El nu a apărut în nominalizarea finală.

"Noi și Pepa Janda am fost de acord să sunăm.După joc am fost bătut. Aveam nevoie de odihnă, dar apoi mi-a spus că nu era loc pentru mine. Îmi pare rău. Nu am de ales decât să o respect, "a explicat el.

Unul dintre lucrurile care au jucat în detrimentul ei a fost sosirea mai multor jucători de la NHL. După ce jucătorii experimentați din cea mai bună ligă din lume au spus "Da", nu era loc pentru Vondrk.

"Am fost de acord să coborâm și apoi să vedem. Dar a intrat Paste și David Krejci a fost în joc, nu mai era pentru mine. Așa că o iau ", spune Vondrka.

El ar dori să joace cea de-a patra carieră în lume. Știe bine că un astfel de sezon nu trebuie repetat din punct de vedere personal. Dar încă nu se simte frică.

"Mă bucur că ma chemat Pepa.A fost corect pentru mine. Mi-a spus în viitor că nu avea nevoie să încerc. Știe ce să aștepte de la mine. Dar atunci situația a evoluat astfel încât mai mulți jucători au sosit decât se așteptau la început ", recunoaște el.

La prima vedere, se pare că motivele absenței lui Vondrka sunt clare. Se pare că antrenorii nu au făcut primele trei atacuri, iar în al patrulea antrenor Jandač îi preferă pe cei mai tineri. Dar nu merge cu Vondra.

În cariera sa, el nu a avut o lungă poziție în atacurile de elită pentru o lungă perioadă de timp. Cu mare patinaj și diligență el a fost mult timp un specialist în defensivă în Slavia de mult timp. Numai mai târziu sa mutat între jucătorii-cheie ai echipei. Rolul războinicului ar părea a fi făcut astăzi. "Pepa știe că aș lua parte la turneu.Nu înseamnă că am câștigat premiul aici că voi juca ceva imediat. Am un sezon bun, dar știu că nu am jucat în primele două tururi. Îmi cunosc rolul, mă pot adapta ", adaugă jucătorul de sezon hochei.